3 TIPP, hogy hogyan válassz igazán jó használt asztali számítógépet
Számítástechnikai eszközök

3 TIPP, hogy hogyan válassz igazán jó használt asztali számítógépet

A jótanácsokat és információkat partnercégünk, a budapesti Jebeto Kft. jóvoltából közöljük. A Jebeto manapság Magyarország legkiválóbb használt laptop és használt számítógép forgalmazója! Használt komplett asztali számítógépek, konfigurációk, monitorok és más kiegészítők széles skálájával foglalkoznak, melyre webáruházuk is bizonyíték. A munkaállomásoktól a gamer asztali számítógépekig mindent megtalálni náluk.

Ha számodra nem feltétlenül fontos a laptopok által kínált mobilitás, ruházz be egy igazán jó, prémium használt asztali számítógépre. Használd bármire, ezek a gépek munkavégzésre (az adminisztrációtól a programozásig és videó- valamint képszerkesztésig) és játékra egyaránt kiválóak. Válassz hozzá monitort, billentyűzetet, egeret és egyebeket a jebeto.hu-n. Ha a kényelemre utazol, náluk vásárolva egy all-in PC is a tiéd lehet.

Használt PC – nagyon fontos a garancia!

Amennyiben használt PC vásárlását tervezgeted, olyan webáruházat keress, amely a Jebetóhoz hasonlóan garanciával adja termékeit. Az asztali számítógép hosszú távú beruházás, nem szabad semmit a véletlenre bízni. A legtöbb eladónak, a használt számítógépek piacán főleg, a saját haszna sokkal fontosabb, mint az elvégzett munka, vagy kínált termék minősége. Legyünk hát körültekintők használt PC vásárlásakor. Ha vásárlóként nem szánsz elég időt a kutatásra, sokkal nagyobb az esély rá, hogy egy vásárlásnak rossz vége legyen – vallják ezt a Jebeto szakmai tanácsadással is foglalkozó munkatársai. Ne dobj ki pénzt, hiszen azért az összegért egy jobb gépet is vehetsz! A kinézett terméken legyel legalább 1 év garancia!

Használt asztali számítógép garanciával – vedd figyelembe az alábbi szempontokat eladó és termék mellett való döntéskor

  • Mi az, amit valóban megengedhetsz magadnak?
  • Hasonlíts össze több használt számítógép ajánlatot más-más oldalakról!
  • Vizsgáld meg, hogy vannak-e visszajelzések vagy vélemények a webáruház oldalán!
  • Rendelkezik-e az oldal szaküzlettel vagy csak eladással foglalkozik? A szaküzletben a számítógépek személyesen is megtekinthetők!
  • A használt számítógép garanciával vásárolható-e?
  • Vannak-e még extra szolgáltatások, amit kaphatsz a használt PC-d mellé?

Kérdezz utána a használt számítógép előéletének!

Egy becsületes és profi eladó, aki ismét forgalomba helyez használt laptopot, használt asztali számítógépet, ismeri az eszköz előéletét! A Jebeto Kft., mely cégnek Budapesten szaküzlete is található, minden használtan hozzá kerülő gépet tesztek sorozatának teszi ki. Nem csak szoftveresen ellenőrzik a gépek állapotát, hanem a hardvert, a felületi sérüléseket is kezelik, pl. egy-egy laptopon, gépházon. A minőségi, megbízható viszonteladó által kínált számítógépek jó minőségűek és használat közben egyszer már bizonyítottak. Ezáltal sokkal kisebb esély van a gyári hibák felbukkanására használat közben!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük