Autómentés Sülysápon is a 024 autómentővel!
Szolgáltatás

Autómentés Sülysápon is a 024 autómentővel!

Nem csak Budapesten és a nagy városokban elérhetőek az autómentők. Az autómentés országszerte fontos kérdés! Éppen ezért válassza a 024automento.hu szolgáltatásait. A cég ugyanis nevéből is kifolyólag 024-ben áll a rendelkezésére, akárhol is kerül bajba az ország területén. Lehet az egy vidéki város, Budapest vagy egy autópálya.

Az olyan települések is szóba jöhetnek tehát, mint Sülysáp, mely település Pest vármegyében, a Nagykátai található meg. Budapesttől 25 kilométerre.  Dombok és jó termőföldek, a települést a 31. számú főútvonal szeli át. Keresztülhalad a városon a Budapest-Újszász-Szolnok villamosított vasútvonal is.

Amire érdemes itt figyelni, hogy egészen nagy a kamionos forgalom itt, ami lassíthatja a haladást, előzni nem-igen lehet.

Mégis sokan próbálnak sietni, nem veszik figyelembe a táblákat és korlátozásokat. És ahogy mondják, a balesethez elég egy ember nem odafigyelése is. Ilyenkor megtörténik a baj. Ilyenkor érdemes autómentőt hívni, aki elszállíthatja nem csak járművét, de utasait is.

A 024 autómentő 3 tonnáig vállalja járművek szállítását éjjel-nappal.

Ne feledje, ha autómentés Sülysápon, akkor 024automento.hu!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük