Az autópolírozás előnyei és hátrányai
Szolgáltatás

Az autópolírozás előnyei és hátrányai

Autó polírozásra van szüksége? Hívja a PolishAngelt!

Karcolások jelentek meg autóján? Szeretné, ha visszakapná eredeti csillogását? Ezek olyan problémák, amelyek a mindennapos használat velejárói, így minden gépjármű tulajdonos találkozik velük előbb-utóbb. Sajnos az emberek java az elején kissé kételkedve tekint az autókozmetikára, azonban a PolishAngeltől mindig elégedetten távoznak. A cég többéves múltra tekint vissza az autó polír területén, bármilyen felszíni problémára teljes körű megoldást nyújtanak.

A PolishAngel kínálatában a következő autó polír opciók közül választhat:

  • Fényesítő
  • Több fázisú

Az autó polír fajtákat a karcolások mélységétől, illetve a kopás mértékétől függően lehet megkülönböztetni.

Az autó polírozás előnyei

A fényesítő autó polírt a cég az enyhébb kopásokra és apró karcolásokra szokta javasolni. Általában azok a személyek veszik igénybe, akik járműve nem rég esett át több fázisú fényezésen vagy pedig teljesen új. Bármelyik típusra is legyen szüksége, az autó polírozás első lépése egy alapos mosás. Ekkor ugyanis a szakemberek eltávolítják az összes szennyeződést, homokszemcsét és porszemet, ami kárt okozna a fényezés során. Ezt követően kezdődik a valódi munka, amikor felkerül a polírozó paszta, majd polírozógéppel eldolgozásra kerül. Ezt a folyamatot autója minden pontján elvégzik, ezáltal az visszanyeri eredeti szépségét. A fényesítő autó polírnak köszönhetően gépjárműve ragyogni fog.

A több fázisú autó polírozás olyan esetekben javasolt, amikor mély karcokat szeretne eltüntetni. Ilyenkor a mosás után három fázisú polírozást végez a cég. Először durvább, majd egyre enyhébb, finom szemcsés polírozó pasztával végzik a fényezést.

Az autó polírozás hátránya

Az autó polírozásnak igazából csak akkor lehet hátránya, ha azt nem szakember végzi. Elvégezhető házilag, azonban a PolishAngel munkatársai ezt nem ajánlják, mivel ilyenkor egyenetlen, akár hologramos is lehet a fényezés. Speciális eszközök és a megfelelő polírozó paszta hiányában érdemesebb szakértő segítségét kérni, így biztos nem fog kárt okozni autójában.

Autó polírozáshoz hívja Ön is a PolishAngelt!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük