Hatékony szellőztetés - ipari légtechnika
Szolgáltatás

Hatékony szellőztetés – ipari légtechnika

Nagy mértékű ipari légtechnikai beruházásra készül? – Keresse a Lits Energy Kft.-t!

Az ipari légtechnikai berendezések a levegő mesterséges cseréjére szolgálnak. Számos üzemben, ahol jelentős mennyiségű por és gáz keletkezik a munka alkalmával, kötelező a meglétük és használatuk. E szerkezetek lehetővé teszik az elhasznált, párás vagy poros levegő gyors elvezetését és helyette friss oxigénnel töltik fel a helységeket. Ebből adódóan óriási szerepük van a dolgozók egészségének megőrzésében.

A hagyományos szellőztetéssel ellentétben, ami csak részleges megoldást nyújt, az ipari légtechnika szerkezetek egy létesítmény összes termét és csarnokát hatékonyan szellőztetik. Ráadásul a télen a levegőcsere során nem veszik el a megtermelt hő.

Hol alkalmazzák az ipari légtechnikát?

  • Hegesztőcsarnokok (füstben megtalálható szennyezőanyagok elvezetése)
  • Erőművek
  • Gyógyszergyárak
  • Öntödék
  • Gépgyárak
  • Szórakozóhelyek

Ipari légtechnika kivitelezéséhez válassza Ön is a Lits Energy Kft.-t!

Megbízhatóságukról és szakértelmükről referenciáik tanúskodnak. Sokéves tapasztalattal a hátuk mögött mindig igyekeznek megfelelni az ügyfél igényeinek. Munkájukra a rugalmasság és időhatékonyság jellemző, tudásuk pedig mindig naprakész. Teljeskörű ipari légtechnikai szolgáltatásuk kiterjed a tervezés és a kivitelezés folyamatára is. Budapest és Székesfehérvár után már országosan is elérhetők.

Lépjen kapcsolatba a céggel a litsenergy.hu weboldalon!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük