Lakóautó bérlés – nem csak nyáron
Szolgáltatás

Lakóautó bérlés – nem csak nyáron

Bizony! Hanem az egészen december 31-ig tartó utszezonban is! Ugyanis a Prémium Lakóautónál azt vallják, a napsütéses, enyhe őszi időben ugyanolyan feledhetetlen élmény kirándulni, mint nyáron, vagy tavasszal! A lakóautó bérlés ezért náluk egész évben lehetséges, ősszel és télen, azaz az utószezonban ráadásul kedvező áron!

Miért válassza lakóautó bérlés esetén a Prémium Lakóautó csapatát és modelljeit? Azért, mert ők folyamatosan fiatal lakóautó-flottát tartanak fenn. Náluk prioritás az állomány folyamatos frissítése, hogy ügyfeleiknek a legfrissebb lakóautó modelleket kínálják. Sőt mi több, a lakóautókat folyamatosan szervizelik, tisztítják, fertőtlenítik.

A fertőtlenítést a hagyományos vegyszerektől sokkalta hatékonyabb, ember- és környezetbarát nagy teljesítményű ipari ózongenerátorral végzik. Az ózon ellen a mikroorganizmusok képtelenek immunitást kialakítani. Ügyfeleiknek, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt biztonságot nyújtanak, a legmodernebb felszereltség, kényelem és extrák kíséretében!

Az összes lakóautó-kategória modelljeit természetesen márkaszervizekben szervizeltetik. Ha az utazás során a lakóautónál mégis váratlan technikai probléma lépne fel, azonnal egy pótautóra cserélik azt.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük