Lakóautó és lakóbusz bérlés a legjobbaktól – Luxuslakóautó
Nyaralás

Lakóautó és lakóbusz bérlés a legjobbaktól – Luxuslakóautó

Egy olyan céget mutatunk be, akiknek hivatása egy családi hobbiból nőtte ki magát. Céljuk, hogy megismertessék Magyarországgal, hogy a szállodákon túl is létezik luxusnyaralás. Kínálatukban számos lakóautó és lakóbusz lelhető fel. Ezek közül is a legjobban felszereltek és legelegánsabbak. Röviden bemutatjuk, mit takar ez a két fogalom, illetve, hogy milyen utazásra mit érdemes választani.

Az elsőt (lakóautó) nagyobb családok és társaságok számára javasolja a cég. Ezek nagyobb férőhelyszámmal rendelkeznek, általában 5 vagy 6 utas fér el bennük. Tágas belső terük gyakran a vezetőfülke felett elhelyezett ágynak köszönhető. Ezekben az esetekben a cég munkatársai nagyobb fogyasztásra hívják fel a figyelmet.

A második (lakóbusz) típus kialakításáról a neve is árulkodhat: formája buszra emlékeztet. Ez a megnevezés integrált felépítményt takar. Azaz, a jármű belső tere egybefüggő. Ez a kialakítás együtt jár a legmodernebb felszerelésekel. Az előző típussal ellentétben a maximum férőhely, általában, 4 fő.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük