Lakóautót béreltünk!
Nyaralás

Lakóautót béreltünk!

Nem is akárhonnan: a Prémium Lakóautótól! Nem kellett sokáig törnünk a fejünket és böngésznünk, mert a Prémium Lakóautónál kedvezményes árakkal dolgoznak. Lakóautó-flottájuk tagjai pedig a legújabb modellek, a legnagyobb európai gyártóktól. A bérbeadást megelőzően a járműveket ózongenerátorral fertőtlenítik, valamin teljesen feltöltik és felkészítik az útra, legyen szó gázpalackokról vagy üzemanyagról! Álom velük kirándulni és nyaralni egyaránt, hiszen a Prémium Lakóautó szakemberei maguk is a lakóautózás megszállottjai!

Ők tudják, hogy nem is feltétel, sokszor mégis garantálhatja a hibátlan és kényelmes nyaralást a jó kempingfelszerelés. Ezért a lakóautózni, kempingelni vágyóknak ajánlják Prémium Lakóautó partnerét is, a Camp Shopot!

Lakóautó bérlésekor vegyük szemügyre a kiválasztott járművet, ha csak lehet személyesen! Nagy segítség azonban az is, hogy a Prémium Lakóautó weboldalán a beltereket virtuálisan is körbejárhatja, 360 fokban! A járványhelyzet szempontjából fontos tudnivaló az is, hogy náluk a lakóautókat bérbeadás előtt teljesen megtisztítják, ózongenerátorral fertőtlenítik!

Rapido, Giottiline, Hobby, Carado és sok más lakóautó modell széles választékából szemezgethet! Kapcsolódjon ki az embertömegektől távol!  

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük