Lakóautót béreltünk!
Nyaralás

Lakóautót béreltünk!

Nem is akárhonnan: a Prémium Lakóautótól! Nem kellett sokáig törnünk a fejünket és böngésznünk, mert a Prémium Lakóautónál kedvezményes árakkal dolgoznak. Lakóautó-flottájuk tagjai pedig a legújabb modellek, a legnagyobb európai gyártóktól. A bérbeadást megelőzően a járműveket ózongenerátorral fertőtlenítik, valamin teljesen feltöltik és felkészítik az útra, legyen szó gázpalackokról vagy üzemanyagról! Álom velük kirándulni és nyaralni egyaránt, hiszen a Prémium Lakóautó szakemberei maguk is a lakóautózás megszállottjai!

Ők tudják, hogy nem is feltétel, sokszor mégis garantálhatja a hibátlan és kényelmes nyaralást a jó kempingfelszerelés. Ezért a lakóautózni, kempingelni vágyóknak ajánlják Prémium Lakóautó partnerét is, a Camp Shopot!

Lakóautó bérlésekor vegyük szemügyre a kiválasztott járművet, ha csak lehet személyesen! Nagy segítség azonban az is, hogy a Prémium Lakóautó weboldalán a beltereket virtuálisan is körbejárhatja, 360 fokban! A járványhelyzet szempontjából fontos tudnivaló az is, hogy náluk a lakóautókat bérbeadás előtt teljesen megtisztítják, ózongenerátorral fertőtlenítik!

Rapido, Giottiline, Hobby, Carado és sok más lakóautó modell széles választékából szemezgethet! Kapcsolódjon ki az embertömegektől távol!  

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük